Resultats 5a Jornada Lliga Promeses B+C. Jocs municipals CESN Silla

Diumenge passat 17 de febrer es va celebrar la 5a Jornada Lliga Promeses B+C dels jocs municipals a Xirivella.
El nostre club CESN Silla va participar amb 30 joves nadadors d’edats compreses entre els 10 anys i els 14 anys.

Aquests van ser els resultats:

Descarregar

Quant als resultats personals en la 5a Jornada Lliga Promeses B+C dels jocs municipals, comentar que va ser un dia molt interessant per a la nostra xicotetes. Aquest dia s’enfrontaven a una prova que abans no havien realitzat i totes la van acabar malgrat la dificultat de la mateixa 100m Papallona.

La resta de nadadors van realitzar també un gran esforç en les seues proves. En aquest cas aconseguint estar entre els primers llocs de cada prova. A continuació enumerem les proves realitzades: 400 estils les nadadores del 06/07 i nadadors del 05/06, 100 papallona nadadores del 08/09 i nadadors del 07/08 i 200 esquena nadadores 06/07 i nadadors del 05/06 .
Els nostres equips de relleus van quedar en bona posició. Aquests relleus van ser de 4×100 braça i els nostres xics 11/12 anys van aconseguir acabar els segons de la prova. Quant a les nostres xicotetes 10/11 anys van acabar en la tercera posició.
Una gran jornada per al nostre club CESN Silla. La pròxima cita dels nostres benjamins i alevins serà el dissabte 30 de Març de 2019 a les 17.00. Possiblement serà en la piscina de Sagunt, està per confirmar. En aquesta ocasió la trobada serà entre els grups C i E.
Per a seguir informats podeu consultar la nostra web on anirem actualitzant tota la informació sobre les competicions dels nostres nadadors.

Agraïments:

Agrair als nadadors i entrenador per l’esforç realitzat així com als pares pel compromís adoptat.
D’altra banda agrair a la federació Valenciana de Natació i a l’organització de la jornada el seu treball i esforç en el dia d’ahir.