RK Futurpiso

Hui comencem una nova secció per a presentar als nostres patrocinadors.

Rk Futurpiso:

Realmark va nàixer perquè els clients necessitaven una agència immobiliària així. Perquè molts agents es mereixen una professió que valga la pena. El món l’han canviat somiadors com nosaltres, i des de Realmark hem canviat la manera d’entendre el món immobiliari.

L’astronauta ens representa perquè, igual que els nostres agents, s’arma de valor i inicia un viatge al
desconegut. L’astronauta és valent i intel·ligent i gràcies als seus coneixements està sempre preparat.
Un astronauta, i també un agent *Realmark, considera que l’error no és una opció.
Aquestes són nostres col·laboradores:

CORAL RIPOLL:
Pertany al dpt. Comercial, i la seua àrea d’actuació és Massanassa, Catarroja, Albal. És treballadora, dinàmica, optimista i sociable, però la qualitat que més destaca en ella és l’honestedat. Sempre actua d’acord amb els seus principis i amb la veritat per davant. Va estudiar empresarials i va cursar en el col·legi d’advocats un curs d’arrendaments urbans, ja que sempre li ha interessat aquest camp i ha volgut dedicar-se a això. Per això, no hi ha dubte que les ganes i dedicació sempre estaran presents en el seu treball diari. A més d’això, l’apassiona la boxa, ja que té un costat aventurer i energètic. Finalment, si hi ha un lema que puga descriure tant la seua personalitat com el seu dia a dia sens dubte seriosa “ deixa d’esperar que les coses passen, sal ací fora i fes que passen”

ROSA GINER:
Pertany al departament comercial i la seua àrea d’actuació és Catarroja. És entusiasta, disciplinada i molt emprenedora, treballa sempre esforçant-se al màxim, amb un gran rendiment i confiança. Va estudiar Turisme i relacions públiques ja que el tracte amb la gent és el que l’apassiona. A més d’això, l’apassiona l’esport de risc, sempre es pregunta que Què és la vida sense risc? Li encanta pensar en el que té i no en el que li falta. Mestressa els reptes perquè els grans resultats requereixen de grans ambicions.