Sèries Preliminars VII OBERT INTERNACIONAL Campionat d’Espanya de primavera 2019

Ací vos deixem la llista d´eixida de l’Open Internacional d’Espanya (enllaç) #soseuropecup19, 4 i 5 DE MAIG EN #TORREVIEJA

LA COMPETICIÓ ES DISPUTARÀ A TORREVIEJA EL 4 I 5 DE MAIG, AMB SUD-ÀFRICA COM REFERENT MUNDIAL D’ESTE ESPORT

El VII Obert Internacional-Campeonato d’Espanya de Primavera Juvenil, Júnior i Absolut obrirà el 4 i 5 de maig a Torrevieja (Alacant) la segona edició de la Copa d’Europa de Salvament i Socorrisme #SOSEuropeCup19, amb la presència d’un dels referents mundials d’este esport, Sudàfrica.

La Copa d’Europa és una iniciativa de la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, que s’encarrega de la seua coordinació per delegació de la Federació Europea de Salvament (ILSE, en les seues sigles en anglés) , i que es dilucida per punts, sumant les posicions aconseguides en les distintes convocatòries, de cara a fomentar la presència en les distintes seus que per a esta edició seran set (tres de piscina i quatre de platja) .

A la convocatòria de Torrevieja es preveu l’assistència de socorristas, a més d’Espanya i Sud-àfrica, ja confirmats, d’Alemanya, Bèlgica, França, Irlanda, Itàlia i El Marroc, mentres que en algunes de les altres sis seus s’espera la presència també d’esportistes d’Hong Kong, Noruega, Països Baixos, Suècia i Suïssa.

Vos deixem l´enllaç de la Reial Federación Espanyola de Salvament i socorrisme.