Fco Javier Catalá i Albert Mateu preseleccionats per als Europeus absolut i júnior

32 socorristas preseleccionats per als Europeus absolut i júnior d’Itàlia que es disputen al setembre pròxim

Els esportistes han sigut convocats per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme a una concentració d’alt nivell dins del Programa de Control i Seguiment d’Esportistes 2019-2020, que es desenrotllarà en Ávila entre el 24 i el 26 de maig, amb l’objectiu de treballar aspectes tècnics de millora de les proves individuals i formar els relleus per a la competició europea, amb les seues diferents postes i maniobres tècniques.

Els entrenaments de la concentració, que es desenrotllaran en les instal·lacions de l’Escola Nacional de Policia, comptaran amb tres sessions i als mateixos podran assistir els tècnics dels esportistes convocats, així com qualsevol tècnic que estiga interessat a compartir el treball i els objectius del grup de màxim nivell del salvament i socorrisme espanyol, d’acord amb un sistema d’inscripció prèvia establit per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

Vos deixem el enllaç de RFESS

Fco Javier Catalá
Albert Mateu