Álvaro Fernández Morello convocat a la concentració de tecnificació en platja de salvament i socorrisme de RFESS

La Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme ha fet pública la llista de socorristas convocats a la concentració de platja que se celebrarà dins del seu Programa de Tecnificació Esportiva entre el 31 de maig i el 2 de juny en la platja de Berria (Santoña, Cantàbria) , en la que s’inclouen 36 esportistes, la mitat infantils i l’altra mitat cadets, i amb el mateix número de categoria femenina i masculina.

El nostre infantil Álvaro Fernandez Morello està entre eixos 36 esportistes i des del club volem donar-li la nostra enhorabona.

La concentració està oberta tant a socorristas que hagen quedat fora d’esta convocatòria provisional, l’assistència de la qual han de confirmar abans de les 12.00 hores del pròxim 20 de maig, com als seus tècnics.

Vos deixem el enllaç de RFESS