La Selecció Valenciana en el Campionat per Comunitats.

Aquest cap de setmana la Selecció Valenciana està participant en el Campionat de Comunitats que s’està celebrant a la Piscina Municipal Carballo Calero i la Platja de Razo, a Carballo (La Corunya)

L’edició d’aquesta competició, que arriba a la seva vintena setena convocatòria, compta amb un centenar de socorristes, 6 d’ells pertanyents al nostre Club Cesn Silla, Javier Catalá, Raul Marek, Albert Mateu, Beatriz Mascarós, Esther García i Teresa Brull.

En aquesta primera jornada la Selecció Valenciana s´ha encapçalat en primer lloc amb un total de 447 punts, seguits de «Castilla la Mancha» amb 426 i de la Comunitat de Madrid amb 425, en la classificació general provisional.

A destacar de la participació dels nostres chics i chiques Cesn:

El RÈCORD D´ESPANYA🇪🇸

Aconseguit per Francisco Javier Catalá Llinares en 100 metres remolc de maniquí amb aletes en 00.47.53 front a 00.48.21.

RÉCORD D´ESPANYA🇪🇸

Aconseguit per Raúl Marek Spzunar Rosa i Francisco Javier Catalá Llinares del CESN SILLA junt a Carlos Coronado Tejeda i Germán Silvestre Vercher en 4×50 metres relleu combinat absolut amb un temps de 01.30.72 front a 01.31.60.

VOos deixem algunes fotos del medaller:

Grans chic@s!!!

Ara a descansar que demá toca platja.

Açí vos deixem l´enllaç dels resultats de RFESS

Es retransmitirá en directe a través de streaming en facebook i en la web de RFESS.

CESN SILLA