Raul Marek del Cesn Silla preseleccionat per a la German Cup de Salvament i Socorrisme

Deu socorristas espanyols, entre ells Raul Marek del CESN SILLA, participaran en la pròxima edició de la German Cup, preparatori per al Campionat del Món, que tindrà lloc al setembre de l’any que ve, en Riccione (Itàlia). 

La competició d’Alemanya, que tindrà lloc del 21 al 24 de novembre, en Warendorf (Alemanya) , es disputarà després de la presència de l’equip nacional absolut en la Swiss Pool Lifesaving Cup que se celebra de l’1 al 4 de novembre en Sursee (Suïssa) i després de les dos competicions de platja ja celebrades, la Sanyo Cup, del 19 al 25 de juny en Fukuoka (Japó) , i la International Surf Rescue Challenge, del 28 de setembre al 2 d’octubre en Durban (Sud-àfrica) , a més del Campionat d’Europa celebrat al setembre en Riccione (Itàlia).

Enhorabona Raul!!!

Vos deixem l´enllaç de RFESS

CESN SILLA