Resultats Orange Cup- Beatriz Mascarós i Esther García

Setze medalles (set ors, quatre d´argent i cinc bronzes) va conseguir la selecció espanyola en l´última prova de 2019

La Orange Cup ha sigut l´última prova d´aquest any per a la preparació dels socorristes de la selecció espanyola per al Campionat del Mon, que tindrá lloc en septembre del próxim any, en Riccione (Italia).

Les nostres nadadores Beatriz y Esther, van aconseguir baixar els sus temps en les provas individuals i acostar-se al pódium en el 50 arrastre.

En la classificació de relleus (suma de totes les categoríes) les seleccions absoluta i junior  femenines s´han classificat en quart i quinti lloc. En la classificació conjunta per relleus (suma de les puntuacions dels relleus per sexe i el relleu mixt) les tres primeres posicions han sigut per a Australia, Nova Zelanda e Italia, seguides de la selecció espanyola absoluta i junior en quarta i quinta possició.

Enormes xiques!!!

Gran treball de l´equip espanyol en l´Orange Cup. ¡Enhorabona!

CESN SILLA