Albert Mateu Planells i Iván Amillo Escobedo a la Sanyo Cup

L’elit mundial es reunix en la competició d’aigües obertes, que se celebrarà en Fukuoka.

El 19 de juny, Espanya desplaçarà a deu socorristas , entre els que es troben Albert Mateu i Ivan Amillo (del Club Cesn Silla) , a la desé segona edició de la Sanyo Bussan International Lifesaving Cup (Sanyo Cup 2019) , que reunirà el 22 i 23 de juny pròxim en Fukuoka, en el Nord de l’illa japonesa de Kyushu, a l’elit mundial d’este esport. Tornaran desde Japó el 24 de juny.

Albert Mateu – Ivan Amillo

Junt amb Espanya, formen el planter de la Sanyo Cup, Austràlia, Nova Zelanda, Sud-àfrica, Hong Kong i Japó, que participa amb dos equips.

L’expedició es completa amb el director d’Alt Nivell de la Federació i seleccionador nacional, José Miguel Rodríguez Ferrero, i Juan José Arregui Pérez com delegat.

La platja de Momochi Beach acollirà huit proves comú a les dos categories: relleu nadar surf, carrera amb ski de salvament, relleu esprint, esprint platja, rescat amb taula, relleu salvament amb tub de rescat, carrera amb taula i banderes. A més, en masculina hi haurà ocean man, en femenina ocean woman i de caràcter mixt relleu ocean socorrista.

ENLACE DE RFESS

WEB DE LA SANYO CUP 2019 (en japonés)

PÁGINA DE FACEBOOK DE LA SANYO CUP

PERFIL DE TWITTER DE LA SANYO CUP