CESN SILLA SUBCAMPIONS EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL INFANTIL EN EL CAMPIONAT D´ESPANYA

Finalitzat ja el XXXI CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL I CADET DE SALVAMENT I SOCORRISME, celebrat durant els dies 6 i 7 de juliol en la Platja de Ris, en Noja (Cantàbria) , fem un resum dels resultats obtinguts pels nostres nadadors del CESN SILLA.

INFANTILS I CADETS, CESN SILLA

Amb un total de 454 esportistes de 40 clubs de 12 comunitats autònomes que s’han donat cita en el Campionat d’Espanya, el CESN SILLA queda SUBCAMPIÓ en la classificació general infantil masculí i SUBCAMPIÓ en la classificació general infantil. Obtenint 5 medalles; 3 d’elles de la mà d’Adrián Muñoz: or en carrera amb nipper i a nadar surf, i plata en banderes. I dos més en relleus, plata per a Adrián, Marc, José i Aitor, i bronze per a Natalia, Lara , Claudia i Laura en salvament amb tub de rescat.

OR en nadar surf – ADRIÁN MUÑOZ
ARGENT en banderes –ADRIÁN MUÑOZ
OR en carrera con nipper – ADRIÁN MUÑOZ
BRONZE en salvament amb tub de rescat – Laura, Natalia, Claudia i Lara
ARGENT en salvament amb tub de rescat – Adrián , Marc, Aitor i José

A destacar també, els dos quarts llocs que quasi aconseguiren apujar a podium; l’individual de Natalia Cabanillas a nadar surf i el de relleu de salvament amb tub de rescat d’Alejandra, Pau, Tania i Mariana.

¡¡QUÈ GRANS SOU!!

Nostra enhorabona a la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, i al Club de Natació i Salvament «Noja Playa Dorada» per el treball i la organizació realizada en aquest campionat.

Vos deixem enllaç dels resultats i de la classificació general.

SUBCAMPIONS EN LA GENERAL INFANTIL MASCULÍ
SUBCAMPIONS EN LA CLASIFICACIÓ GENERAL INFANTIL

CESN SILLA