Cesn Silla camí del Campionat d´Europa 2019

Riccione es la capital dels Campionats Europeus LifeSaving 2019.

Els nostres nadadors del Cesn Silla han exit este matí camí de Riccione per a viure aquesta experiencia tan increíble com es participar en un Campionat Europeu. Competirán desde el 25 de septembre hasta el día 1 d´octubre, en el estadio de natació, recientment renovat, amb una piscina coberta i al aire lliure de 50 metres i en el seu mar Adriátic..

Comença el xou, és hora de posar en pràctica el que aprén i disfrutar de l’experiència que vos brinda este Campionat.

¡Amunt Cesn Silla!

Albert Mateu, Sergio Yago, Alejandro Ara, Hugo Saez, Raul Marek, Javier Catalá, Esther García, Isabel Benaches, Teresa Brull, Iris Rodriguez, Beatriz Mascarós, Violeta Zarauza, Ethan Martínez, Mario Castejón, Pau López i Sergio Ramos

¡Mucha suerte a todos!