Resultats de la Selecció Nacional en la German Cup 19- RAUL MAREK SPUZNAR ROSA.

Raúl Marek, del Club Cesn Silla, entre els deu socorristes espanyols que van participar en la edición de la German Cup, en la que la Selección Nacional Absoluta de Salvament i Socorrisme, el passat cap de setmana, en Warendorf (Alemania), en la que s´enfrentaren als millors païssos del mon: Australia, Nova Zelanda, Italia, Suïssa, França, Alemanya i Bèlgica.

La selecció nacional va complir amb les expectatives previstes en proves individuals i va destacar en les d´equip.

L’equip masculí va aconseguir classificar-se quint en la general destacant el sext lloc en els relleus de 4×50 metres natació amb obstacles i 4×50 metres combinat per a Roberto Moreno Díaz, Raúl Marek Spuznar Rosa, Gonzalo Mateo Merino i Carlos Pardo Esteban.

L’equip de relleus mixt, compost per Carlos Pardo Esteban, Samantha Redondo Martín, Raúl Marek Spuznar Rosa i Paola Eguiluz de Celis aconseguia el sèptim lloc en el SERC que junt amb l’octau lloc aconseguit en 4×50 metres relleu de socorrista mixt per a l’equip format per Raúl Marek Spuznar Rosa, Llampuga García Silva, Gonzalo Mateo Merino i Miriam de Déu Lassa; aconseguia la sexta plaça en la classificació general i col·locava a Espanya en la quinta posició per països en relleus mixtos.

¡Enhorabona a tots pels éxits!

¡Gran Raúl!

CESN SILLA